Smart varmtvannsbereder med skyløsning

Skal du først bytte ut den gamle varmtvannsberederen med en ny, bør du gå for en smart varmtvannsbereder som gir deg full kontroll på strømforbruket, samtidig som den hjelper deg å redusere strømregningen.

Se kriterier for ENOVA støtte her

Den smarte varmtvannsberederen Høiax CONNECTED er tilkoblet en skyløsning og du kan enten styre den via en egen app på mobilen din, eller via et brukervennlig display på varmtvannsberederen. I tillegg kan den pr. i dag kobles opp mot flere smarthusløsninger, slik at du kan kontrollere og optimalisere strømforbruket i hele boligen din.

Se Høiax Connected i nettbutikken

I appen myUplink kan du for eksempel sette opp en tidsplan for når Høiax Connected skal varme opp vannet. Du har tilgang til morgendagens spotpris fra Nord Pool, slik at du enkelt kan styre unna de dyreste strømprisene og la berederen varme opp vannet kun når strømmen er på sitt billigste. Du kan også følge med på varmtvannsberederens strømforbruk i sanntid, fyllingsgraden og historikk i appen.

Se introduksjon av smartberederen her:

Fordeler med en smart varmtvannsbereder:

  • Høiax kvalifiserer til Enova-støtte
  • Nord Pools spotpriser er tilgjengelig i appen myUplink 
  • Med myUplink app har du smart styring av varmtvannsberederen fra smarttelefonen
  • Mulighet for å styre varmtvannsberederen på hytta fra app (krever wifi)
  • Flere nyttige funksjoner og driftsmodus, samt automatisk legionella-program
  • Integrert med smarthusløsningene:
    FutureHome, Athom Homey, Google Home, Google assistenten, Alexa og IFTTT

Les mer på Høiax hjemmeside HER


Gjør din gamle bereder smart med Høiax RetroFit

Nå kan du oppgradere den gamle skumisolerte varmtvannsberederen din ved å montere Høiax Retrofit på den og få full Høiax Connected-funksjonalitet. Den vil da bruke strømmen smartere og hjelpe deg med å redusere strømregningen.

Med Høiax RetroFit får du samme funksjon på din gamle varmtvannsbereder, uten å måtte bytte den ut med en ny. Du velger selv om du vil styre den via en egen app på mobilen din eller via et brukervennlig display. I appen myUplink har du også tilgang til dagens spotpris på strøm fra Nord Pool, slik at du enkelt kan bestemme når berederen skal bruke strøm og ikke. I tillegg kan du blant annet følge med på berederens strømforbruk i sanntid, fyllingsgraden og historikk.

På samme måte som Høiax Connected kan Høiax RetroFit kobles opp mot smarthusløsningene FutureHome, Homey, Google Home, Google-assistenten Alexa og IFTTT, slik at du også kan kontrollere og optimalisere det totale strømforbruket i boligen din.

Smarte Høiax RetroFit-løsninger

Høiax RetroFit kan enkelt monteres på de aller fleste eldre varmtvannsberedere fra Høiax. Løsningen leveres i to ulike varianter; Høiax Connected RetroFit Kit og Høiax Connected RetroFit Universal. Hvilken løsning som passer din gamle bereder avhenger av om berederen din har et fysisk utvendig ratt til å justere temperaturen eller ikke.

Se Høiax Connected RetroFit Kit her
Denne varianten er kompatibel med Høiax standardberedere og ECO-modeller produsert etter 2013. Du kan ikke bruke Høiax Connected RetroFit Kit på beredere med et utvendig justerbart temperaturratt.

Enkel montering på din gamle bereder

Det er fort gjort å montere en Høiax RetroFit-løsning på den gamle varmtvannsberederen din.
Vær imidlertid oppmerksom på at du må ha hjelp av en autorisert rørlegger til å bytte fra et ettrinns- til et tretrinnselement samt elektriker.

Kilde: Høiax – leverandør av teknisk VVS til rørlegger

Handlekurv
Skroll til toppen