Telerør utfører alle slags typer rørleggertjenester til bolig

Telerør er totalleverandør av alle slags typer rørleggertjenester til bolig – uansett om du skal ha jobben gjort på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – hjemme eller på hytta. Vi utfører alt fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø- og energibesparende løsninger.

Vi utfører jobben til avtalt tid og innenfor budsjett

Velger du Telerør som rørlegger, vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg. Du får grundig dokumentasjon med et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

For mange av våre kunder er det også viktig at vi er en totalentreprenør. Det betyr at vi kan gi tilbud som inkluderer rørlegger, maler, gulvlegger, elektriker, murer og flislegger – samt lede hele prosjektet med ansvar for gjennomføring, prosjektledelse og utvalgte kvalifiserte underleverandører. Som oppdragsgiver trenger du kun å forholde deg til vår prosjektleder.

Telerør står for trygghet og forutsigbarhet. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og våre dyktige rørleggere sørger for at sluttresultatet holder høy kvalitet.

Kontakt oss på tlf 35 56 10 40 | e-post post@teleror.no

Trenger du akutt hjelp?
Vi har døgnbemannet vakttelefon tlf 948 57 070

Handlekurv
Skroll til toppen