Rørlegger

Telerør utfører alle slags typer rørleggertjenester til bolig

Telerør er totalleverandør av alle slags typer rørleggertjenester til bolig – uansett om du skal ha jobben gjort på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – hjemme eller på hytta. Vi utfører alt fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø- og energibesparende løsninger.

Vi utfører jobben til avtalt tid og innenfor budsjett

Velger du Telerør som rørlegger, vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg. Du får grundig dokumentasjon med et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

For mange av våre kunder er det også viktig at vi er en totalentreprenør. Det betyr at vi kan gi tilbud som inkluderer rørlegger, maler, gulvlegger, elektriker, murer og flislegger – samt lede hele prosjektet med ansvar for gjennomføring, prosjektledelse og utvalgte kvalifiserte underleverandører. Som oppdragsgiver trenger du kun å forholde deg til vår prosjektleder.

Telerør står for trygghet og forutsigbarhet. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og våre dyktige rørleggere sørger for at sluttresultatet holder høy kvalitet.

Kontakt oss på tlf 35 56 10 40.

Trenger du akutt hjelp?
Vi har døgnbemannet vakttelefon tlf 948 57 070.

Shopping Cart
Rull til toppen