Enterprise

Prosjektgjennomføring – Telerørs ekspertise gjennom mange år

Telerør har lang erfaring med prosjektgjennomføring innenfor ulike entrepriseformer, fra byggherrestyrte prosjekter til samhandlingsprosjekter med byggherrer eller utbyggere. Vi fokuserer på effektiv ledelse både på prosjekt- og anleggsnivå, med dyktige baser og håndverkere som sikrer kvalitet uten reklamasjoner.

Miljøvennlige løsninger for fremtiden

Med stadig strengere miljøkrav legger vi vekt på energieffektive løsninger. Telerør tilbyr et bredt spekter av miljøvennlige oppvarmingsalternativer, inkludert vannbårne systemer. Vi kan også bistå med søknader om støtte fra Enova for energitiltak i både nye og eksisterende bygg.

Fra småoppdrag til komplekse prosjekter

Telerør tar på seg oppdrag av alle størrelser, fra vanlige installasjoner til omfattende prosjekter som sykehusbygging og tunnelrenovering. Vi er kjent for vår evne til å koordinere ulike tekniske områder i prosjekter, og tilbyr kostnadseffektive og miljøvennlige løsninger for sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling og elkraft.

Én leverandør for alle dine behov

Som en totalleverandør av elektro-, rør- og ventilasjonsløsninger, tilbyr Telerør enkelhet og effektivitet for byggherrer. Velg en entrepriseform som stadig flere ser fordelene med.

Kontakt
Tlf 35 56 10 40 | e-post: firmapost@teleror.no

Handlekurv
Skroll til toppen