Regionens ledende rørleggerfirma med lang erfaring i bransjen

Telerør har levert kvalitet i over 35 år og består nå av 60 stolte og engasjerte fagfolk. Sammen med søsterbedriften Larvik Rørhandel utgjør vi regionens største rørleggerbedrift med over 100 ansatte. Vår ekspertise dekker alt fra fornying av bad og boliginstallasjoner til store nærings- og industriprosjekter, samt service for proff- og privatmarkedet.

Telerør opererer som en del av Telerørgruppen, som inkluderer Larvik Rørhandel, Teleklima, Norsk Sprinklerteknikk, og Telerør Elektro. Den totaltekniske grupperingen har hele 160 ansatte dedikert til å levere omfattende tekniske løsninger.

Våre godkjenninger

Telerør har godkjenninger fra Direktoratet for byggkvalitet av høyeste klasse innenfor et bredt spekter av systemer;

Godkjent lærlingbedrift
Mesterregisteret
FG-godkjenning (Forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd)
Sentral godkjenning for ansvarsrett
Byggebransjens våtromsnorm
Rørentrepenørene Norge

Nettbutikk

Våre beste priser finner du i nettbutikken

Her kan du kjøpe produkter fra anerkjente leverandører som leveres rett fra lager, direkte hjem til deg. Bor du i Telemark/Vestfold er vi selvfølgelig også tilgjengelig for montering.

Konekta – En allianse av tekniske entreprenører

Telerør er eier i Konekta, tidligere Norsk Rørallianse (NRA) – en landsdekkende allianse av tekniske entreprenører, godt etablert som lokale markedsledere. Det er solide aktører innen rør, ventilasjon, automasjon og elektro, med lang erfaring og dyktige medarbeidere. Sammen er vi ledende innenfor våre fagområder og kan tilby tekniske totalentrepriser.

Gjennom felles innkjøpsavtaler med gode priser og tett leverandør- og grossistsamarbeid, hjelper vi våre eierselskaper med økt lønnsomhet og konkurransekraft. Vi jobber tett sammen med våre samarbeidspartnere for å finne de beste løsningene til de ulike prosjektene.

Erfaringsutveksling og kompetanseheving står sentralt i Konekta. Vi satser tungt på skreddersydd kursopplegg som bidrar til eierselskapenes faglige utvikling. For Konekta er kompetanse ikke bare noe vi har, men noe vi skaper sammen gjennom blant annet erfaringsutveksling.

Les mer om Konekta

Sponsing

Telerør er stolt sponsor av topp- og breddeidretten i Telemark, og støtter flere lokale idrettslag.

Telerør heier på de som bidrar til et mangfoldig og opplevelsesrikt lokalsamfunn. Derfor er vi stolt sponsor av mange lokale idrettslag i Grenland. Støtten skal også gi barn og unge muligheten til å drive med de aktivitetene som de har mest lyst til.

Vi søker erfarne og selvstendige rørleggere for serviceoppdrag

Telerør er alltid interessert i å komme i kontakt med flinke folk!

Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å høre fra deg!

Handlekurv
Skroll til toppen