Innlagt vann på hytta

Avbildet bad fra INR – «Hytta ved fjorden». Produkter: Møbelserie Viskan, Stage speilskap, Sleek servantbatteri, Line håndkletørkere, Linc original dusjhjørne, Pile dusjoppbevaring, Mist takdusj.

Drømmer du om å kunne ta deg en dusj når du er på hytta?

Gratis, uforpliktende befaring og gode tilbud til hytteeiere i vår skjærgård – fra Portør til Larvik. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger. Ingen jobb er for liten eller stor for oss.

Om du vurderer nytt bad, toalett eller vann i springen på kjøkkenet, er det lurt å snakke med oss. Vi har lang erfaring, garantier du kan stole på og vi er oppdatert på de mange ulike mulighetene som finnes. Råd og veiledning om farger, design og løsninger får du fra våre dyktige konsulenter. Sammen finner vi løsninger tilpasset dine ønsker og budsjett. Løsningen blir tegnet i 3D, slik at du enkelt kan se hvordan det ferdige resultatet vil bli.

En prosjektleder hos oss blir ditt eneste kontaktpunkt, så du slipper jobben med å innhente tilbud og følge opp prosjektet selv. Du mottar et samlet tilbud på hele jobben, inkludert rørlegger, snekker, maler, gulvlegger, elektriker og murer/flislegger. Vi samarbeider med kompetente fagfolk og er meget konkurransedyktige på pris.

Med kjennskap til området, lokale lover og regler, gjør vi det enkelt for deg.
Ønsker du mer informasjon?
Kontakt prosjektleder Pål Erik Bentsen på tlf 901 79 334 eller peb@teleror.no

Shopping Cart
Rull til toppen