Skip to content

Rørlegger

Rørlegger – råd, hjelp eller inspirasjon?

Rørleggere klare til å hjelpe – velger du Telerør som rørlegger vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg; du får grundig dokumentasjon med et oversiktelig tilbud i forkant – og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

Rørlegger Grenland

Flislegger Grenland

For våre kunder er det også viktig at vi er en totalentreprenør. Det vil si at vi kan gi tilbud som inkluderer rørlegger, tømrer, maler, gulvlegger, elektriker, murer/flislegger – samt lede hele prosjektet med ansvar for gjennomføring, prosjektledelse og utvalgte kvalifiserte underleverandører. Som oppdragsgiver trenger du kun å forholde deg til ett kontaktpunkt: Telerørs prosjektleder.

Telerør er konkurransedyktig på pris

Vi leverer solide og gjennomarbeidede tilbud og bidrar til å finne gode økonomiske løsninger. Den totale prisen på et prosjekt er ofte svært sammensatt. Telerør er oppdatert på markedets mange ulike muligheter, og kan dermed være en verdifull rådgiver innen funksjonalitet, energisparing, vedlikehold og økonomi.

Det lønner seg å bruke dyktige fagutdannede rørleggere

Vi er dyktige og fagutdannede rørleggere, og jobber med de beste leverandørene i markedet. Vi har yrkesstolthet og bryr oss om rørleggerfaget og deg som kunde. Det sikrer deg som kunde kvalitet i den jobben vi gjør for deg og at forskrifter følges, slik at du kan glede deg over resultatet i mange mange år fremover.

Send oss en forespørsel

Tilbake til toppen