Telerør rørlegger i aksjon

Telerør utfører alt fra små rørlegger-oppdrag til større prosjekter innen rør og varme.

Telerør er totalleverandør av alle slags typer rørleggertjenester – uansett om du skal ha jobben gjort på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – hjemme eller på hytta. Vi utfører alt av rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø- og energibesparende løsninger.

Vi utfører jobben til avtalt tid og innenfor avtalt budsjett.

Velger du Telerør som rørlegger, vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg. Du får grundig dokumentasjon med et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

For mange av våre kunder er det også viktig at vi er en totalentreprenør. Det vil si at vi kan gi tilbud som inkluderer rørlegger, maler, gulvlegger, elektriker, murer/flislegger – samt lede hele prosjektet med ansvar for gjennomføring, prosjektledelse og utvalgte kvalifiserte underleverandører. Som oppdragsgiver trenger du kun å forholde deg til vår prosjektleder.

Telerør står for trygghet og forutsigbarhet. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og våre dyktige rørleggere sørger for at sluttresultatet holder høy kvalitet.

Vi har også døgnbemannet vakttelefon for akutt hjelp: 948 57 070