Baderomstrender fra KorsbakkenBad

Hjemmet vårt har stått i fokus de siste årene. Selv om vi nå kan reise ut igjen, vil fortsatt det trygge og kjære vi har hjemme hos oss selv, være en viktig del av hverdagen vår. Personlighet og bærekraft står sterkt i trendbildet når det kommer til oppussing i årene fremover. Vi vil skape vår egen stil hjemme, samtidig som vi søker etter holdbare og bærekraftige løsninger i alt fra møbler til smarte utforminger.

Matte overflater stikker seg ut som den største trenden også i årene som kommer. Særlig på baderomsmøbler finner vi matte, lune farger eller naturlig treverk som skaper en ro og varme på badet. Farger som beige, duse grønne og brune toner, samt eik kommer til å bli mer og mer populært. De mørke møblene i sort og grå vil fortsette å følge oss de neste årene, men vi ser tendensen til at man nå ønsker lysere toner på møbler, for å skape en jordnær og varm stemning.

Runde, myke former

For å skape et varmt og lunt baderom vil vi se mye fokus på organiske former og varme lys. Runde speil er fortsatt veldig populært, og vi ser også andre former der kantene er avrundet og myke. Speilene skal gjerne ha flere instillinger, alt fra et dunkelt varmt stemningslys til mer funksjonelt lys for stell og sminke. Planter er fortsatt en viktig del av innredningen på badet. Ved å bringe inn grønne, friske planter renses luften og skaper en avslappende atmosfære.

Se alle speil fra KorsbakkenBad her

Varme metaller

Kraner og dusjarmatur skal holdes i runde, myke former. Trendene i årene fremover tilsier at det er her man skal leke med farger og uttrykk. Varme metaller som kobber og messing på servantkran og dusj skaper en moderne og luksuriøs følelse. Tilbehør som håndklekroker og toalettrullholder kan enten matche i samme farge, eller mikses inn i for eksempel sort for å la produktene i kobber eller messing i fokus.

Skap ditt eget uttrykk

En enkel, matt bolleservant vil være med på å understreke den sarte og moderne stilen. Velg gjerne en bolleservant i mikrosement eller i matt hvit porselen. Farger på vegger og gulv er også i endring. Fra det helt mørk ser vi nå at trenden beveger seg mer mot et lyst og varmt uttrykk. Det skal fortsatt være matt, men gjerne i lysegrå og beige toner. Flere og flere velger en kombinasjon av flis, våtromsmaling eller mikrosement. Her er det bare å leke seg! Ved å velge å male flere av veggene kan man også endre hele uttrykket på badet igjen om få år, uten store kostnader.

Bla i KorsbakkenBad sin nye katalog her

Det lille ekstra

Bruken av baderommet er også i endring. Vi bruker mer og mer tid her. Både alene og sammen. Vi hører på musikk, ser på Netflix og snakker med mormor på Facetime samtidig som vi står foran speilet eller bader barna i badekaret. Det er derfor viktig å tenkte på tilbehør som en deilig benk, gode myke tepper og stemningsfulle lykter og lys. Det er her vi kan understreke vår egen personlighet mest, så leg deg gjerne med farger og materialer. Ton i ton som håndklær i terrakotta og brente fargenyanser, sammen med lykter i klart glass og friske blomster er med på å samle trendbildet de neste årene. 

Saken er hentet fra KorsbakkenBad

Handlekurv
Skroll til toppen