Ahlsell a-collection – Svart eleganse

La deg inspirere av den lekre kolleksjonen fra Ahlsell a-collection – en rekke produkter i moderne matt svart design og stilrene linjer som setter prikken over i-en på et trendy bad eller kjøkken.

Det store utvalget har noe for enhver smak og kolleksjonen tilbyr dusjvegger, dusjsett, servantkraner, kjøkkenkraner, takdusjer, termostatbatterier og håndkletørkere med tilbehør.

Se alle produktene HER

Imber II – Halvrundt dusjhjørne fra Ahlsell a-collection er tilpasset for både høyre- og venstremontering, og kan åpnes både innover og utover.

Inspirasjon hentet fra naturen

Har du planer om å pusse om badet ditt helt, eller kanskje delvis? Uansett hva du planlegger å gjøre, er det viktig å tenke at badet skal føles så rent som mulig og samtidig være fremtidsrettet. Med duse farger og naturinspirerte mønstre, i kombinasjon med stilrene linjer og moderne detaljer. Og det er dette den nye kolleksjonen fra Ahlsell a-collection fokuserer på.

Alle dusjveggene har matt svart profil og 6 mm herdet, klart glass. Dørene kan åpnes både innover og utover, og de har innebygd hev-senk-funksjon. Ofte velger mange et halvrundt dusjhjørne da dette tar opp mindre plass på badet, men også fordi det ser så delikat ut. Imber II dusjveggene er designet for et halvrundt dusjhjørne og er tilpasset for både høre- og venstremontering.

Se dusjvegger HER

Fossefall på badet

Kombiner de nye dusjveggene dine med tak- og hånddusjettet Dusjsett Lux III for et komplett utseende. Dusjsettet er 800 mm høyt, og hånddusjen har tre stråletyper og antikalk-funksjon som gjør det enklere å holde det rent.

Takdusjsett Azur 150 c/c, med termostatbatteri. Et med 3-funksjons hånddusj, Eco-funksjon og termostatbatteri.

Vi kan også anbefale takdusjettet Takdusjsett Azur 150 for de som ønsker å kjenne følelsen av regndråper på morgenen når de tar morgendusjen. Og trenger du mer hylleplass, tilbyr kolleksjonen den praktiske dusjhyllen Dusj- og dekkhylle Stella II, som også fungerer som dekkskive.

For ekstra velvære, unn deg en håndkletørker som også holder håndklærne dine varme. Modellen a-collection Embla er en elegant håndkletørker som gir badet ditt det lille ekstra.

Imber II Badekarvegg med matte, svarte profiler og 6 mm herdet, klart glass.

Kult på kjøkkenet

Et godt kjøkkenbatteri som både ser bra ut og som fungerer optimalt etter dine behov, er alltid viktig. En kjøkkenkran blir brukt ofte i løpet av en dag og før man velger et nytt et, bør man tenke på mulighetene for høy tut eller lav tut og om det kanskje er behov for en uttrekkbar tut.

Oppvaskbenkbatteri Azur I med høy U-tut og kran til oppvaskmaskin. Nydelig og funksjonerende kjøkkendetalj som også er VA- og SINTEF-godkjent.

Den nye kolleksjonen fra Ahlsell a-collection tilbyr oppvaskbenkbatteri med høy U-tut, med eller uten kran til oppvaskmaskin, og med mulighet for uttrekkbar dusjslange. Med sitt flotte og sjarmerende utseende er disse kjøkkenbatteriene verd å ta en titt på.

Handlekurv
Skroll til toppen