Skip to content

Private entreprenører/nybygg

Entreprenører i privatmarkedet velger Telerør som leverandør

langesund.jpgStadig flere entreprenører i privatmarkedet oppdager Telerørs gunstige kombinasjon av høy kvalitet og konkurransedyktig pris.

Skager Entreprenør har hyret inn Telerør til å levere rørlegging til 11 eneboliger. Prosjektet består av seks eneboliger på Fagerheim, fire på Heistad og én i Kilebygda.

Telerør har også tidligere utført oppdrag for Skager, og selv om de ble sjekket mot andre leverandører på pris, ble de den foretrukne samarbeidspartneren også denne gang.

Videre har BB Bygg Stathelle engasjert Telerør for fire hytter på fjellet i Telemark.

– Vi vet vi har et svært konkurransedyktig konsept for privatmarkedet og har store ambisjoner på dette området i tiden framover, forteller VVS-ingeniør i Telerør, Espen Syversen.

– En del oppdragsgivere blir overrasket av at Telerør er konkurransedyktige på pris. Flere tror at et selskap som gjør store industrioppdrag blir for dyrt for private prosjekter, men der tar de feil, fortsetter han.

– Grunnen til at vi i Telerør kan levere høy kvalitet til konkurransedyktig pris, er sammensatt. Størrelsen vår gjør at vi har gunstige innkjøpsavtaler. I tillegg har vi noen av bransjens dyktigste og mest erfarne håndtverkere og prosjektledere, som kan finne smarte løsninger underveis i prosjektet som er besparende både under bygging og i drift, utdyper Syversen.

Til prosjektene leverer Telerør hovedsakelig alt innvendig rørleggerarbeider fra bunnledninger til levering og montering av utstyr.

Send oss en forespørsel

Tilbake til toppen