Skip to content

Baderom

Telerør butikk på Nenset Skien

Har du lyst på nytt baderom, men gruer deg til å sette i gang? Telerør er spesialister på baderom, og har lang erfaring med å pusse opp bad.

Du bestemmer hvordan badet skal se ut og vi tar ansvaret for resten. For deg som kunde betyr det maksimal trygghet og 5 års garanti på produkter og utført arbeid.

Kom gjerne innom vår butikk på Leirvollen 1 på Nenset i Skien for inspirasjon, og se vårt store utvalg av dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning og baderomstilbehør.

Planlegging og tegning

Våre konsulenter gir deg råd om farger, design og løsninger og hjelper deg med å finne din stil. Vi tegner baderommet i 3D slik at du kan se hvordan det ferdige resultatet blir.

Budsjettering

Vi hjelper deg med å planlegge det nye badet, og du slipper å hente inn tilbud og følge opp byggingen selv. Du får alltid et oversiktlig budsjett i forkant av jobben.

Byggesøknader, dokumentasjon og tillatelser

Vi tar ansvaret for ALT – du kan bare glede deg til å få ditt nye bad. Din prosjektleder hos Telerør er den eneste du trenger å forholde deg til.
Kompetente håndverkere

Alle våre rørleggere har mange års erfaring, og vi samarbeider kun med kompetente lokale håndverkere og underleverandører.

Anerkjente leverandører

Vi har gode avtaler med solide og anerkjente leverandører av VVS-produkter og baderomsinnredning gjennom vårt medlemskap i Norsk Rørleggerallianse.

Gjennomføring i henhold til avtalt tidsløp

Vi garanterer at du ikke får noen overraskelser! Ditt nye baderom står ferdig med ønsket løsning til avtalt tid og pris.

Bestill gratis og uforpliktende befaring!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.