Dansani Zaro – personlig stil – grepsløse dører og eksklusive materialer har vi fått i butikken Bad & Design. Her får du se den i 160 cm med bordstående bollevask, sirkelrundt speil og høyskap. Grepsløse dører og eksklusive materialer snakker et enkelt og stringent designspråk og formidler en følelse av eksklusivitet. Dansani Zaro er eksklusiv, elegant og rå, med unike integrerte grep og overflater i en helt spesiell gummilakk

P1030082

Sonate servant

Bordstående oval vask med tynne kanter. Den passer helt perfekt til kompositt- benkeplater. Det ultratynne kompositt-materialet har en matt hvit overflate. I motsetning til de ytre markantslanke og skarpe linjene, er servantens indre kjennetegn et mykt og rengjøringsvennlig design. Det tynne designet krever at servant og benkeplate understøttes av skap i full bredde.

P1030091

Benkeplate sonate

Den tynne og lette benkeplate i kompositt skaper en perfekt finish på møbelet, uansett om du velger en mørkmatt eller hvit. Til benkeplaten kan du velge en eller to av de bordstående servantene, hvor det elegante og tynne kompositt -designet går igjen i de tynne kantene som skaper et lett og luftig uttrykk.Den ovale servanten er utformet i tråd med dagens mote og lever samtidig opp til vårt krav om funksjonalitet.

 1030096

Servantskap

16 mm finert MDF-plate med kantlister i tre, lakkert med fuktbestandig tokomponentlakk, som gir en robust og rengjøringsvennlig overflate. Svart, grå og hvit er belagtmed fuktbestandig tokomponent-polyuretanlakk. Skapene leveres ferdigmontert inkl. bakplater og justeringsbeslag for veggmontering. Servantskap leveres som standard med aluminiumsfarget bunn og bakpanel. Høyskap, overskap og underskap leveres også som standard med 5 mm glasshyller med polerte kanter. Ekstravalg som push-open i utvalgte skap, samt innebygget LED-belysning innvendig i skap, skittentøysposer og trebrett.

Dører og skuffer

22 mm finert MDF-plate med kantlister i tre, belagt med fuktbestandig tokomponentlakk. Svart, grå og hvit er belagt med fuktbestandig tokomponent polyuretanlakk, og alle fronter leveres med integrert grep.
Alle dører er utstyrt med klipshengsler som kan justeres i tre retninger. Dørene er forsynt med eksklusive dempere, som sikrer at dørene lukkes mykt og stille.

Skuffer

Skuffene har metallgavler med integrerte skuffeskinner. De kommer med fullt uttrekk, selvinntrekk og demping, og øvre skuff med utskjæring for rørføringen. Skuffene er fullt justerbare.
Ekstravalg som LED lysskinne mellom servant og skap, LED-belysning i skuffer, stikkontakt, samt treskuffer.

1591352

Sirkelrundt speil med lyseffekt

Det nye, runde speilet med integrert lysarmatur lyser mykt opp veggen i en flott koronaeffekt, som lyset omkring månen under solformørkelse. Det gir et stemningsfylt og elegant lys.

P1030093