Skip to content

Referanser industri

Naturgass Grenland

Naturgass GrenlandNaturgass Grenland holder til på Kjølnes i Porsgrunn og distribuerer naturgass til industri og andre faste brukere i blant annet Grenland og Vestfold. Les mer om prosjektet.


REC Herøya

REFRenewable Energy Corporation (REC) er et moderne norsk industrieventyr. Telerør leverte de totale rørtekniske løsningene til fabrikk 1, 2, 3 og 4. Størrelse, kompleksitet og leveringstid gjør dette til Norges største og mest omfattende rørjobb på land til nå!


REC Glomfjord

REC GlomfjordREC Wafer Norway, Glomfjord Mono. Prosjektet ”Sitech Extension” gjør REC til en av verdens største produsenter av monokrystalinske wafere. Les mer om prosjektet.


SiC

SICSiC-gruppen er en verdensledende leverandør av utstyr innen waferteknologi. Wafer er tynne skiver bearbeidet silisium som benyttes til produksjon av solcellepaneler. Telerør ble valgt som leverandør av VVS og rørtekniske løsninger.


Teknologisenteret

TeknologisenteretREC sitt forskning- og teknologisenter brukes til å videreutvikle og forbedre waferteknologien (solcellepanel). Les mer om prosjektet.


Send oss en forespørsel

Tilbake til toppen